JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

 
slide 4

 

Draco en Trufa zijn onze speciallekes!

Beste Ivo,

Hieronder onze ervaringen met uw hondenhotel. Draco en Trufa zijn onze speciallekes! Beide zijn Catalaanse herdershonden en beide zijn afkomstig van dezelfde kweker in Spanje.

We zijn ze allebei pas op 12 weken mogen gaan halen.

Draco is geboren in 2006 (toen was het nog geen crisis) en was perfect gesocialiseerd. Hij is echter toen hij ongeveer anderhalf jaar was ziek geworden en heeft een auto-immuun ziekte, die nu onder controle is met medicatie en strikt dieet.

Draco heeft thuis een hele tijd een vriend gehad, de hond van opa en toen die gestorven is, vonden we dat één hond toch maar zielig is en zijn we terug naar Spanje gegaan om Trufa te halen. Trufa is een heel mooi teefje, was ook 12 weken toen we haar gingen halen in 2011. Toen had de crisis al zwaar toegeslagen in Spanje en dat zullen we geweten hebben.

Waar we ervan uitgingen opnieuw een goed gesocialiseerd hondje te krijgen, heeft Trufa zo goed als geen prikkels meegekregen. We hebben heel veel moeite gedaan om het gedrag van Trufa in aanvaardbare banen te leiden.

Goed! Af en toe willen we ook eens weg zonder honden en zijn we eerst terecht gekomen bij .... .

Een paar keren is het daar tamelijk goed gegaan omdat het maar een heel kort verblijf was en echt buiten seizoen, zodat ze niet teveel honden hadden. Maar één keer (en dus ook de laatste keer daar) is alles fout gelopen. Draco met zijn voeding en medicatie, zodat we een zieke hond mee naar huis kregen en met Trufa, help!!!

Die was totaal geflipt, wat er gebeurt is, daar hebben we nog het raden naar, maar alleszins is het daar niet geschikt voor haar. Via de gedragsdierenarts van Trufa hebben we toen de gegevens van Oelly's Farm gekregen. We hebben onmiddellijk telefonisch contact genomen en wat een opluchting was dat!

Eindelijk kregen we iemand aan de lijn die begreep dat we (twee) probleemhonden hebben en dat die op een andere wijze moeten benaderd worden dan de doorsnee hond.

Ivo heeft zelf ook contact genomen met de gedragsdierenarts, en samen hebben ze besproken hoe onze honden daar op een fijne, juiste en veilige manier op "hotel" konden.

Draco krijgt daar zijn medicatie zoals het hoort en Trufa die is daar eigenlijk gelukkiger dan bij ons, want daar is de omgeving ongeveer gelijk aan die waar ze geboren is ( landelijk, weinig verkeer ).

Ze kan er ook goed ontstressen omdat ze mee kan gaan lopen met de zoon en Ivo zorgt ervoor dat ze ontspannen genoeg blijft, hij blijft erbij zodat ze ook rustig kan eten. Hun verblijf is groot genoeg en met een schuilplaats zodat Trufa zich kan terugtrekken als dat nodig is. Ivo geeft hen altijd het hok aan de rustigste kant van de tuin. Iedere keer als ik ze ben gaan halen, zie ik nu twee heel gelukkige, ontspannen honden, wat een opluchting is dat. Voor iedereen die zijn hond een fijn verblijf wil geven (eigenlijk een vakantie) is Oelly's Farm een aanrader.

Honden kunnen daar 'hond' zijn en de verzorging is er optimaal!

Bedankt Ivo, en hopelijk kunnen Draco en Trufa nog heel lang bij jullie op logies komen.

Gr.

Yolande en Bart

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be
      png transparent social media facebook logo hashtag facebook blue text photography

 

   

 

Banner Logo Buttom