JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

 
slide 4

 

Een dank woordje voor onze harde kern.

Beste Oelly’s-Farm fans,

Door het feit dat Niki op 18/10 examen moet maken i.v.m. verdere specialisatie, ben ik genoodzaakt om zelf weer in de pen te kruipen. Ik ben echter op dit vlak zeker niet zo deskundig als Niki. Ik hoop dus ook dat hij volgende maand dit item weer tot zich kan nemen!

Langs deze weg wil ik de harde kern,  die ondanks het slechte weer, toch aanwezig waren op onze St. Hubertusviering hartelijk danken voor de gezellige sfeer die er dankzij hun toch heerste op deze druilerige bedoening.(zie foto’s) Met enkele tientallen honden en bazen was het dankzij o.a. E.H. Rik Coninckx toch een fijne namiddag die vraagt naar herhaling. Alleen de standhouders bleven wat op hun honger zitten omdat de grote massa liever thuis was gebleven i.p.v. de regen te trotseren. Maar niet getreurd, op 11 december a.s. organiseren we een heuse kerstmarkt op ons domein waar ze dan hun producten opnieuw kunnen aanbieden. Deze markt zal omkaderd worden met een paar muzikale acts (waarover later wat meer duidelijkheid) en met de komst van de enige echte kerstman van Vrolingen.

Vooraleer we echter zover zijn vergasten we jullie nog eerst op onze unieke en griezelige “Halloween Hondenwandeling”. Deze gaat door zoals ieder jaar op zondag 31 oktober. (klik bovenaan voor meer info).Onze huisheks zal ook dit jaar weer zorgen voor een heerlijke ketel heksensoep waar iedereen van kan genieten na een fikse wandeling.

Om in de sfeer te komen nodig ik iedereen uit om zich te verkleden en dit zo luguber mogelijk. De meest originele, luguberste, angstaanjagende, schrikwekende verklede zal vergast worden op een prachtige prijs die wordt aangeboden door “ Euro Premium” onze huisleverancier van hondenvoeding. Voor alle duidelijkheid: HONDEN MOGEN NIET VERKLEED WORDEN!

Na de wandeling kan iedereen vrijblijvend het Halloweendorp Vrolingen gaan bezoeken. Ja, ook dit jaar zal de wijk weer ondergedompeld worden in de wereld van heksen, vampieren en trollen. We raden jullie trouwens ook aan, indien je wil deelnemen aan onze wandeling, om naar Oelly’s-Farm te komen via Wellen dorp of via Kerniel want de wijk zelf zal weer afgesloten zijn.

Wie zich geroepen voelt om met ons te komen griezelen zouden we willen vragen om  vooraf een seintje te geven, kwestie van ons logistiek te kunnen voorbereiden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zo dat was het dan weer, voorlopig althans want volgende maand horen jullie meer over onze kerstmarkt van 11 december.

Groetjes,

Ivo & Eppie

Wij zijn reeds volop bezig met versieren en dit zo natuurlijk mogelijk!!!

IMG_2114

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be
      png transparent social media facebook logo hashtag facebook blue text photography

 

   

 

Banner Logo Buttom