JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

 
slide 4

 

35000 honden in de belgische asielen in 2008

2008 kende heel wat records, onaangenaam meestal, maar gelukkig is het aantal honden en katten die in een asiel werden geplaatst in het afgelopen jaar verminderd. Het gaat dus gelukkig iets beter: in 2008 zijn in de Belgisch asielen bijna 70.000 honden en katten opgevangen. Net iets minder dan in 2006 en 2007, maar nog steeds erg hoog.
34.944 honden vonden hun weg naar een asiel, 3.000 minder dan in 2007. Belangrijkste reden van de afstand blijft ‘ondoordachte aankoop’, … ‘Eigenaars hebben altijd wel een excuus: allergie, echtscheiding, een appartement waar geen huisdieren mogen komen,’ zegt Eric Van Tilburgh van de dienst Dierenwelzijn.
We kunnen het niet voldoende vaak herhalen: bezint eer ge begint. En kies vooral ook een hond die bij je past.
Hondjes die te veel blaffen, meubels stukbijten of met natte poten binnenkomen, volgen enkel hun instincten. Met een goede begeleiding van een hondenfluisteraar of trainer kunnen de meeste baasjes (en hun pups) geholpen worden.
Heb je problemen met je hond? Contacteer een hondenschool in je buurt en vraag naar advies.
Ook Oelly´s farm vindt het erg belangrijk dat u 2 keer nadenkt voor u een hond aankoopt of zoals de afgelopen week er eentje onder de kerstboom legt voor uw rakkers thuis. De eerste weken vinden uw kinderen het prachtig en zoals het met alle nieuwe dingen gaat, is de fun  meestal na enige tijd verdwenen en wordt het hondje meer een last dan een plezier. Heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u graag vrijblijvend aan het nodige advies voor de aanschaf van een pup. Laat het niet tot een impulsieve aankoop komen!

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be
      png transparent social media facebook logo hashtag facebook blue text photography

 

   

 

Banner Logo Buttom