JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

 
slide 4

 

"De tijd vliegt snel gebruik hem wel"

Geschreven door Webmaster. Gepost in Oellysfarm

Beste Hondenliefhebbers,

"De tijd vliegt snel gebruik hem wel" is een gezegde dat reeds door onze overgrootouders werd gebruikt. Ik moet bekennen dat dit gezegde bij Oelly's-Farm dagelijks weer opnieuw opduikt. Vandaar ook dat wij het eerste deel "De tijd vliegt snel" graag inroepen als verzachtende omstandigheden voor het feit dat het weer van juli geleden is dat wij nog eens iets van ons lieten horen via deze site.

Wat het tweede deel betreft "Gebruik hem wel" moet ik zeggen dat dit in onze farm de voorbije maanden zeker aan de orde was. We hebben echt een zeer drukke periode achter de rug, waardoor bijwerken van onze teksten helemaal vergeten werd.

De nieuwe studietijd voor Niki is hier echter ook niet vreemd aan. Hij heeft het momenteel zo druk dat schrijven in naam van Oelly's Farm de eerste maanden er niet inzit.

Het feit dat ikzelf geen groot schrijflicht ben is ook een van de redenen van het lange uitblijven van de update.

Door het excuseren voor het lange wachten op de nieuwe update ben ik er in geslaagd om reeds een groot deel van het blad vol te krijgen..

Nu, alle gekheid op een stokje ... juli, augustus en september waren enorm drukke maanden voor het pension. Het hele team heeft aardig mogen draaien om de gasten optimaal te verzorgen en op hun wensen te bedienen. Maar uiteindelijk zijn we er toch weer in geslaagd om onze kwaliteit staande te houden en dat is wat voor ons het belangrijkste blijft.

We hebben ook weer heel wat bijgeleerd met betrekking tot het runnen van ons Hotel.

Deze ervaring, te danken aan sommige baasjes, zal zich weer gaan vertalen in een aanpassing van het huishoudelijk reglement.

Door de drukte van de voorbije maanden hebben we wel wat gas moeten terug nemen opgebied van evenementen. Zo is er geen Sint Hubertusviering dit jaar en ook de Halloween wandeling zal niet doorgaan op 31/10.

Maar niet getreurd op zaterdag 10 en zondag 11 december e.k. gaat zeker en vast onze kerstmarkt door op het terrein van onze farm. En we kunnen nu reeds enkele toppers aankondigen die onze kerstmarkt een extra dementie zullen geven. Zo zal de over bekende "Jacobina" haar kerststallen met handgemaakte wassen figuren tentoonstellen en te koop aanbieden. Een artisanaal aanbod dat een bezoek aan onze markt zeker en vast waard maakt.

Tevens zal er op zondag een fotostudio aanwezig zijn die jullie viervoeter gratis op de gevoelige plaat vastlegt, zonder aankoop verplichting. Je kan dan achteraf zelf beslissen of je een uniek beeld van je hond of kat wil omzetten in een prachtig Kerst of eindejaarsgeschenk.

Naast de traditionele gluwein en worstenbroodjes, zullen verder nog andere standhouders jullie de mogelijkheid bieden om unieke geschenkjes voor de feestdagen aan te schaffen. Dit alles onder het welziende oog van de Kerstman en een muzikaal ensemble dat zal zorgen voor een optimale Kerstsfeer.

Zo, dat was het laatste nieuws vanuit Oelly's-Farm. We melden ons weer begin November met meer nieuws over o.a. onze Kerstmarkt.

Groetjes,

Ivo

 

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be
      png transparent social media facebook logo hashtag facebook blue text photography

 

   

 

Banner Logo Buttom