JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

 
slide 4

 

8 jaar geleden


8 jaar geleden werd ons Hondenpension geboren. Genoemd naar onze eerste Beagle ''Oelly''. Nooit hadden we durven denken dat onze zaak zo een succes zou worden en zou kunnen uitgroeien tot een heus Hondenhotel met tal van faciliteiten en vooral passie voor het vak. Ook deze zomer gaan we verder en meer dan ooit kunnen we zeggen dat we jullie trouwe vrienden heel wat te bieden hebben. Naast een mooi en proper hok is er veel ruimte voor spel en wandeling en achteraf een goede maaltijd en de nodige rust. Ons team kent sinds kort weer enkele nieuwe enthousiaste medewerkers die de komende tijd met hart en ziel zullen meewerken om het onze gasten naar hun zin te maken. Natuurlijk blijft onze vaste kracht, Lienke, van de partij en staat ze ook deze zomer weer in voor de nodige zorgen en kilometers wandelplezier.
Wisten jullie dat er elke dag, uitgezonderd op zondag, de mogelijkheid bestaat om ons pension te bezichtigen.

Tussen 13-14u staat Ivo paraat met de nodige uitleg en kunnen jullie een kijkje komen nemen. Neem gerust uw hond mee voor een kennismaking en de noodzakelijke eerste indruk. Ook Eppie, roedelmoeder, zal u ongetwijfeld aantreffen in onze mooie tuin. Naast haar passie voor bloemen besteed ze graag de nodige aandacht in de directe zorg van de gasten: zo is een kambeurt of massage steeds inbegrepen en vooral met veel liefde gegeven. Geen enkele hond die ons verlaat zonder het nodige geknuffel.

In de weekends en namiddagen is er ook nog Niki, zoon des huizes, die vooral gericht is op het sportieve: wandelen en nog eens wandelen.... velden en bossen.... heuvels en zand.... niets beter dan kilometers maken en zo dus een waar genot en plezier voorzien voor de getrainde honden onder de gasten. Kijk maar eens naar onze eigen Danny: 11 jaar ondertussen, maar een echt kampioen in het wandelen. Nog twijfels??? Ach kom het gewoon eens met eigen ogen bekijken! Voor extra informatie en voorwaarden kan ik u vooraf al eens op de website kijken. Hier zijn ook de nodige formulieren te downloaden in geval van een boeking. U kan ook online kijken of uw gewenste periode nog beschikbaar is.

Wees echter snel want voor de aankomende maanden zijn de plaatsen al erg beperkt.


Rest ons alleen nog om jullie alvast een fijne vakantie toe te wensen en in het belang van jullie honden: een droge maar niet al te warme zomer. Tot slot hopen we dit jaar dat mensen hun verstand en hart laten spreken: laat ze niet achter...ze hebben recht op liefde en aandacht.

Groeten vanuit Wellen.
Team Oelly’s-Farm

 


NIEUW:


om organisatorische redenen zijn de volgende nieuwe uren van toepassing
        - Brengen van je hond tussen 13.00 en 14.00 uur (blijft zoals voorheen)
        - Ophalen van je hond tussen 08.30 en 09.30 uur (NIEUW)
        - Bezoek aan ons hotel iedere woensdag en zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur (NIEUW)
 
Opfrissen van het geheugen:
Reserveren per mail, telefoon, brief of persoonlijk is geldig voor 10 dagen. (optie van 10 dagen).
Definitief is de reservering pas nadat het voorschot (50% van het totaal verblijf) is gestort op onze rekening en nadat het reserveringsformulier volledig ingevuld terug werd ingediend.
Het saldo van het bedrag wordt vereffend de dag dat de hond gebracht wordt.
 
Brengen en ophalen: Brengen voor 13.00 uur = 15€ extra. Ophalen na 10.00 uur is eveneens 15 € extra.

 

ONZE PARTNERS


Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be
      png transparent social media facebook logo hashtag facebook blue text photography

 

   

 

Banner Logo Buttom