JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

 
slide 4

 

Nieuwe Tarieven

Gepost in Reserveren

Tarieven vanaf 01/12/2012.

 

Verblijf in ons hotel:

Verblijf voor één of twee nachten: 20 € per nacht per hond.

Verblijf van meer dan twee nachten: 15 € per nacht per hond,

de tweede hond krijgt een reductie van 50 % indien hij verblijft in dezelfde ren of een reductie van 25 % bij verblijf in een aparte ren.

Verblijf van een halve dag ( is 4 uren.): 7 €

Verblijf van een ganse dag (is 9 uren.): 15 €

Wasbeurt: 10 €

Natuurvoeding: 2,5 € p/d. en p/h.

 

Trainingscentrum:

Introductie les alleenstaand of als inleiding naar het lessenpakket van 12 lessen: 25 €

Lessenpakket van 12 lessen: 150 €

Advies voor de aankoop van een puppy: 25 €

Advies bij problemen (aan huis): 35 € plus kilometer vergoeding van 0,30 € per kilometer.

Advies bij problemen (in het centrum): 30 €

Voedings advies: 25 €

(*) Een les pakket omvat 12 praktische lessen met een ritme van één les per week, individueel met jou hond en de mogelijkheid om dagelijkse opvolging via Email


Wat kunnen wij u bieden om met een stevige band met je viervoeter door het leven te gaan:


* Aankoop advies: Samen met jouw gaan we na of het door u gekozen ras ook wel daadwerkelijkovereenkomt met jou verwachtingen van het dier. We bespreken de ras en werkeigenschappenvan de hond en gaan na of u kan voldoen aan de eisen die dit ras stelt. Wanneer we tot eenconsensus kunnen komen over het gekozen ras, dan krijg je van ons een lijst van erkende eneerlijke rasfokkers. M.a.w. samen proberen we een mis aanschaf met al de gevolgen van dien uit te sluiten.

 

* Screening: We bekijken de roedel (gezin) situatie en stellen een opleidingsplan, op maat voor jouw groep, op. Dit moet er toe leiden dat al de roedelleden (baas, andere gezinsleden, zich optimaal kunnen profileren in de groep zodat er steeds een rustige sfeer kan heersen.

 

* Theorie lessen: Deze zijn erop gericht om je te leren omgaan met je hond, die als meestedenken, geen oren maar een ogendier is. Dit houd in de eerste plaats in dat we delichaamstaal van het dier moeten leren begrijpen en meer nog op deze manier leren met hem te communiceren. We maken je ook vertrouwd met het roedel principe en de bijhorenderangorde regels.

 

* Praktijk lessen: Hier wordt de theorie omgezet in de praktijk. Deze lessen zijn steeds individueel met jou en je hond alleen (eventueel kunnen andere roedelleden ook aanwezig zijn!)

 

* Voedingsadvies: 60% van onze honden heeft te kampen met overgewicht. Deze overtollige kilo's zorgen niet alleen voor ongemakken, maar hypothekeren ook zwaar de kwaliteit enlengte van het leven van jouw vriend. Wij helpen je om op natuurlijke wijze(geen medicijnen!!!) het ideale gewicht voor jouw hond te verwezenlijken en te onderhouden. Een verlenging van zijn leven met 2 tot 3 jaar is zeker het overwegen waard!

 

* Probleemoplossing: Heb je een specifiek probleem zoals plassen in huis, slopen van allerleidingen, verlatingsangst, overmatig blaffen, angst voor onweer of vuurwerk...Wij zoeken samen naar de gepaste oplossing om de rust binnen de roedel te herstellen.

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be
      png transparent social media facebook logo hashtag facebook blue text photography

 

   

 

Banner Logo Buttom