JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Een zeer drukke maar fijne tijd

op . Gepost in 2013

Hallo beste klanten, hondenvrienden en sympathisanten,

 

Eindelijk weer eens tijd om jullie via de site weer wat nieuws te brengen. We hebben een zeer drukke maar fijne tijd achter de rug met tal van toffe viervoeters die bij ons op vakantie kwamen. Het wordt nu wat rustiger in onze farm alhoewel het nog volzet is tot 15 september e.k.

Zoals ieder jaar leren we heel wat bij en doen we heel wat ervaring op. Dit leid telkens ook wel weer naar aanpassingen aan onze algemene voorwaarden. Ons hoofddoel in ons pension is en blijft de gast (jou hond) een optimale en onvergetelijke hondse vakantie te bieden. Dat we daar in slagen blijk uit de talrijke positieve reacties van de baasjes via mails, attenties en zelfs prachtige bloemenruikers. Maar zoals het bij alles gaat zijn er spijtig genoeg ook enkele uitzonderingen die de regel bevestigen. Zo hebben we een drietal honden vervroegd moeten laten ophalen omdat de dieren zich echt niet konden aanpassen en danig onder de stress bleven staan.

Om dit in de toekomst te vermijden ( voor het welzijn van de hond, zijn baasje en wij zelf ) hebben we de volgende regel ingevoerd vanaf 01/09/2013: Iedere viervoeter die voor het eerst een verblijf wil reserveren in Oelly's Farm moet zich samen met zijn baasjes komen aanbieden in ons pension op woensdag of zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur. Na een screening van baas en hond beslissen wij of uw vriend bij ons terecht kan of dat hij eerst een dag en een nacht in ons hotel moet komen verblijven ( op onze kosten ) waarna wij een definitieve beslissing nemen over de reservatie. Zo hopen wij in de toekomst onnodige problemen te voorkomen. Ik wil er nog eens op wijzen dat honden die door de baasjes enorm vermenselijkt worden, het slachtoffer worden van veel miserie, pijn en verdriet. Laat a.u.b. je hond hond zijn en blijven, zo is hij perfect gelukkig!

Een andere nieuwigheid is dat wij besloten hebben om het tarief van een verblijf NIET te verhogen, ondanks de grote stijging van het kostenplaatje maar wel dat vanaf 01/09/2013 het eten niet meer in de prijs is inbegrepen. Dus iedereen brengt zijn eigen voeding mee in een zak of emmer, voorzien van de naam van de hond en met de vermelding van de hoeveelheid voeding die per dag moet gegeven worden. Je kan echter nog steeds opteren om de voeding bij ons te nemen maar dan tegen een vergoeding van 1 € per dag per hond. Ook is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor de door ons vers gereedgemaakte natuurvoeding aan de prijs van 2,5 € per hond per dag.

Alles is na te lezen aan de hand van onze algemene voorwaarden (zie Diva's Gasthof).

Dat we buiten het hotel soms nog andere hondse activiteiten hebben is reeds lang geweten. Zo hebben we er voor gezorgd dat bij het huwelijk van Wouter en Ellen, hun hondje Snowy (een vaste pensiongast) aanwezig was op de plechtigheid als een ware getuige. Zijn outfit liet niets aan de verbeelding over en veroorzaakte een emotionele verrassing van formaat. (Zie foto's)

 

 

Een andere gebeurtenis die zeker het vermelden waard is, was de diplomering van onze student Sem. Deze Cocker slaagde erin samen met zijn baasjes Geert en Andy om onze opvoedingscursus te voleindigen met een super uitmuntendheid. Voor alle drie nog een dikke proficiat.

 

Echter mindere momenten zijn er ook in ons hotelleven. Zo verloren we, na een mooi lang leven bij hun baasjes, twee van onze vaste klanten nl. Titske de pincher en Sebb de labrador. Samen met hun respectievelijke baasjes zullen we hen nooit vergeten.

Tot in oktober

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom