JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Bedankt aan al onze bezoekers

op . Gepost in 2013

Beste hondenvrienden en sympathisanten van Oelly's Farm,

 

Nog nagenietend van onze schitterende opendeurdag, wil ik langs deze weg de 71 honden en 200 bezoekers bedanken voor hun enthousiaste aanwezigheid op deze dag. Dit was echt buiten onze verwachting.

Maar wie we zeker niet mogen vergeten te bedanken is onze plaatselijke chef Nele van "Gesmaakt". Zij heeft iedereen aangenaam verast met haar heerlijke hapjes en soepje. Een echte aanrader voor iedereen die thuis een feestje wil bouwen en zelf wil meegenieten! Iedere aanwezige proever beaamde dit volmondig. www.gesmaakt.be .

Niet alleen Nele zorgde voor een optimale sfeer maar ook onze muzikale geburen Johan en Anneleen deden een duit in het zakje. Hun muzikale omlijsting maakte dat het geheel gewoon af was!

Maar als er iemand is die niet mag vergeten worden, die zich steeds op de achtergrond houd, maar zonder haar er geen geslaagde opendeurdag mogelijk was (bekijk maar even de prachtig onderhouden tuin) dan is het wel "De moeder van de roedel" mijn eigen vrouwtje Eppie. Aan haar een speciale dank voor haar super inzet jaar in jaar uit voor heel Oelly's Farm met zijn vaste en tijdelijke gasten. BEDANKT!

 

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom