JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Onze 6de Opendeurdag

op . Gepost in 2013

Opendeurdagjuni2072013

" OELLY'S-FARM"

Zondag 2 juni 2013

Opendeurdag!

 

Beste hondenvrienden,

Op 2 juni e.k. is het weer zover, voor de 6 de keer stellen we de deuren van onze farm open voor het publiek. We willen langs deze weg dan ook gebruik maken om jou en je familie hartelijk uit te nodigen op deze dag.

We verwelkomen jullie met een drankje en een hapje tussen 14.00 en 18.00 uur. Chef Nele van het Wellense "GESMAAKT" zal ervoor zorgen dat alles culinair in goede banen zal verlopen. Het geheel wordt verder in de bloemen gezet door huis "FLORIBO" uit Kortessem. En om alles perfect af te garneren zal "JOHAN" zorgen voor de nodige live achtergrond muziek.

Jullie merken het al, Oelly's-Farm zorgt weer voor de nodige ingrediënten om een fijne namiddag te creëren voor al zijn hondenvrienden, dus rede genoeg om erbij te zijn!

Tot dan, het Oelly's-Farm team

   

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom