JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Een extra service!

op . Gepost in 2013

BannerMartensRobert

FotoRolluiken

Hallo beste Oelly's-Farm vrienden,

Hier dan nog wat nieuws vanuit Wellen. Zoals je kan zien op de foto is het plaatsen van rolluiken aan de rennen een feit geworden. We zijn zeer tevreden dat we onze viervoeters weer een extra service kunnen aanbieden dankzij deze verbetering. De winters (en daar hebben we nu wel genoeg van gehad) zullen een stuk warmer zijn en de zomers een stuk frisser. Deze realisatie is er gekomen met de hulp van de firma "N.V.Martens Robert" steenweg 50, 3590 Diepenbeek . Zij hebben gezorgd voor dit prachtig resultaat.

Maar er zijn nog realisaties opkomst, deze kan je komen bekijken op zondag 02/06/2013 tijdens onze opendeurdag. Wat het zal zijn houden we nog even stil tot dan, zo kunnen we jullie nieuwsgierigheid wat aanporren.

Onze opendeurdag zal weer een dag worden met tal van activiteiten zoals een hondenwandeling, workshops en demonstraties enz.. Het programma zal eerdaags gedetailleerd medegedeeld worden via deze site. Denk er wel aan dat de wedstrijd " De tofste hond van Wellen" ook dit jaar doorgaat. Jullie kunnen je viervoeter nu reeds inschrijven via mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , met vermelding van jou naam, adres en telefoon nummer en niet te vergeten de naam en het ras van jou trouwe vriend. Verdere info volgt ook later.

Zo dat was het dan weer, tot de volgende nieuwsbrief, groetjes,

Ivo.

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom