JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

De rust is weergekeerd.

op . Gepost in 2013

Beste vrienden van Oelly's Farm,

 

Het wordt weer eens hoog tijd dat we de FrontPage van onze site eens aanpassen. De feest periode is immers weer al een tijdje achter de rug en de rust is min of meer weer wat teruggekeerd in ons pension. Min of meer want het carnaval verlof was weer enorm intens hier bij ons. Maar ja daar zijn we tenslotte voor om jullie geliefde viervoeter ook een mooie vakantie te verschaffen.

Nu is het dan weer volop voorbereiden naar de volgende zware periode, de Paasvakantie. Deze week trouwens verwachten we de firma Martens om de rest van de rennen te voorzien van de nodige rolluiken. Dat gaat weerom een kwalitatieve stap voorwaarts betekenen zowel tegen de winterkoude, waarvan we ons part meer als voldoende hebben gehad, als tegen de zomerwarmte, waar we hopelijk ook kunnen van genieten! In ieder geval zijn we steeds bezig met het verbeteren van de service voor onze gasten. Dat is en blijft onze voornaamste prioriteit.

We zijn trouwens weer op zoek naar een paar medewerkers om tijdens de maanden juli en augustus de wandelingen met onze viervoeters voor hun rekening te nemen. Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die met veel liefde voor de honden dagelijks de wandelingen wil komen doen, neem dan zeker contact op met ons op het nummer 012-264450. Altijd welkom!

Wat jullie ook reeds in je agenda's mogen noteren is zondag 2 juni "Opendeurdag bij Oelly's-Farm". Zoals ieder jaar het een vaste traditie is geworden op de eerste zondag van juni, stellen wij ook nu weer onze deuren open voor iedereen vanaf 14.00 uur. Met een hapje en een drankje verwelkomen we jullie op onze Farm zodat je van dichtbij onze werking en vernieuwingen kunt komen bekijken. Als de weergoden ons gunstig gestemd zijn gaan we onze gasten weer verwennen met een mooi animatie programma met voor ieder wat wils. Hierover informeren we jullie verder in een volgende nieuwsbrief.

Voor toekomstige gasten willen we nogmaals de nadruk leggen op onze reservatie kalender. Hier kan je volgen hoe het zit met mogelijke plaatsing van jullie trouwe vrienden. Vooral de maanden juli en augustus zijn snel uitgeboekt omdat vele baasjes reeds reserveerden voor de periode 2013 in september 2012. Dus wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt en we blijven kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit.

Tot volgende nieuwsbrief.

Het Oelly's-Farm-Team

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom