JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Super drukke dagen

Geschreven door Webmaster. Gepost in 2012

Beste Oelly’s Farm vrienden,

Eindelijk heb ik wat tijd gevonden om deze pagina te vernieuwen.

Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken die aanwezig was op onze opendeurdag van 03 juni ll. Met 247 bezoekers en een vijftigtal honden was deze dag meer als geslaagd. We waren aangenaam verrast dat, ondanks het slechte weer, toch nog zoveel sympathisanten van ons pension kwamen opdagen.

De ludieke verkiezing van de tofste hond van Wellen lag zeker aan de basis van dit succes. Ik wil trouwens langs deze weg de mensen die deel uitmaakten van de jury hartelijk bedanken voor hun medewerking. Met Ingrid Smets (onze huisdierenarts) als voorzitter, Jo Jans (huisleverancier van Euro Premium), Kathleen Rego (huiskapster van onze honden) en Andy van het Woefke (huisleverancier van al de hondentoebehoren) als bijzitters verliep de keuring vlot en vlekkeloos. Het geheel werd dan nog eens aan mekaar gepraat door onze beste vriend Paul Palmaerts (correspondent van Het Belang van Limburg) die ook zorgde voor een gemoedelijke babbel met de baasjes. Kortom we kunnen terugblikken op een meer dan geslaagde dag.

Het feesten is echter weer even voorbij en een zeer drukke periode stormt op ons af. De maanden juli en augustus gaan voor ons pension super drukke dagen worden. Tijdens jullie verlof gaan wij ons uiterste best doen om jullie viervoeters ook een onvergetelijke vakantie te bieden. Hun trouwe dienst aan hun baasjes mag op deze manier ook wel eens beloond worden. Tot onze spijt hebben we ook dit jaar een aantal honden moeten doorverwijzen daar wij reeds vroeg op het jaar volledig waren uitgeboekt. Wij hopen uit de grond van ons hart dat ook zij op een goede plaats terecht komen waar ze kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

Zo dat was het voorlopig . Het zal nu wel september worden voor wij ons weer kunnen melden op de site, want nu gaan de pensiongasten voor en zal er geen tijd meer overblijven om stukjes te schrijven. In ieder geval voor iedereen een toffe vakantie en een behouden thuiskomst.

Tot september,

Het Oelly’s Farm Team

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom