JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Oelly’s-Farm 5 jaar 03-06-12

Geschreven door Webmaster. Gepost in 2012

oellys5jaar

Op zondag 3 juni a.s. is het zover, Oelly's-Farm bestaat dan vijf jaar en dat willen we samen met jullie vieren. Wij hebben hiervoor aan een speciaal iets gedacht nl. een wedstrijd (ludiek) waarbij we " De tofste hond van Wellen en omstreken " gaan kiezen. M.a.w. iedere hond raszuiver of kruising, kan hieraan deelnemen. Het gaat dus niet over zuivere raskenmerken zoals in de traditionele hondenshows, maar wel degelijk over de uitstraling van de viervoeter en in samenhang met het baasje.

Een neutrale jury zal zich hierover uitspreken in drie categorieën nl. tot 12 kg., van 13 tot 25 kg, en zwaarder m.a.w. klein, middelgroot en groot.

Iedere deelnemer ontvangt een mooie prijs, de winnaar in iedere categorie de titel van tofste hond 2012.

Het blijft echter ludiek en zonder te willen concurreren. De bedoeling is en blijft iedere hond en ieder baasje een aangename namiddag te bezorgen waaraan iedereen met plezier kan aan terug denken.

Dus schrijf je vlug in voor deze eerste "Euro-premium cup, de tofste hond".

Het reglement evenals een inschrijvingsformulier vind je op deze site. Je kan inschrijven via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via de post (Oelly's-Farm Euro premium cup 2012 Kortessemstraat 28 te 3830 Wellen.

De hele namiddag zal er ook animatie zijn en kan je genieten van verschillende demonstraties. Het programma vind je op deze site vanaf half mei e.k.

Met hondse groetjes,

Het Oelly's-Farm-Team.

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom