JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Foto's fotoshoot " Fotostudio Hasselt"

Geschreven door Webmaster op . Gepost in 2011

Tijdens onze kerstmarkt werden er foto's getrokken door "Fotostudio Hasselt". Hier zijn de resultaten. Voor meer info wendt U zich het best tot

"www.fotostudiohasselt.be - Fotostudio Hasselt -  Richard Franssen Maastrichterstraat 1 bus 7 De grote Markt. 3500 Hasselt (B.) Tel: 011-272702 gsm: +32(0)479913364 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oelly's Farm barst uit zijn voegen.

Geschreven door Webmaster op . Gepost in 2011

Beste Hondenliefhebbers,

De nieuwe teksten op onze site zijn helaas schaars geworden en het schaamrood verschijnt dan ook rond mijn oren. De ene zal denken …. ja ze zijn binnen, ze vinden het verder niet meer belangrijk om geïnteresseerden op de hoogte te houden. Anderen zijn misschien bang dat het helemaal niet goed gaat met ons. Wel ik kan daarin formeel zijn en in het kort geldt alleen maar dat Oelly's Farm door zijn succes bijna uit zijn voegen barst.

Aan de ene kant is dat leuk voor ons dat het succes groot is en de belangstelling enorm, maar het spijtige van de zaak is dat we niet meer iedereen van dienst kunnen zijn. Zo is boeken op het allerlaatste moment niet meer mogelijk . Kortom we hebben weer een volgeboekte zomer voor de boeg. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze basis-service kunnen blijven garanderen en zelfs kunnen verbeteren. Ons motto om het kleinschalig te houden komt af en toe in gevaar, maar we erkennen dit en zijn erg op onze hoede om de expansie binnen de perken te houden. Daarom kunnen we u met zekerheid garanderen, dat mensen die geboekt hebben, ook kunnen rekenen op die persoonlijke basis-service dwz. Wij blijven met uw hond appart bezig en uw hond verdient 3 wandelingen per dag waarvan 1 grote en de nodige persoonlijke verzorging, knuffels en verdere aandacht. We weigeren toe te geven aan het ontstaan van een massaproduct.

Angel's Garden

Geschreven door Webmaster op . Gepost in 2011

Hoi allemaal,

Scrollend op onze website, kom ik erachter dat de aanpassing van de fronttekst lang niet meer elke maand gebeurt. Dat heeft zo zijn redenen. Uw auteur, ik dus, verblijf steeds langere perioden in Nederland voor het werk en dan ontgaat me wel het een en ander wanneer ik dan terug keer. Verder is het deze periode natuurlijk al weer immens druk bij ons.
Het voorjaar, ja bij u en bij mij kriebelt het dan... en dan moeten we met allemaal het land uit voor een kortere of langere periode en dan mogen wij uw lieftallige vriend, vriendin of soms zelfs hele meute opvangen. Dit verklaart natuurlijk al een beetje dat het werk aan de website dan een beetje op zich laat wachten. Misschien kan u ons hierbij de volgende keer wel helpen. Het zou fijn zijn om wat feedback te mogen ontvangen om zo de website wat op te fleuren. Dus met andere woorden: wat mist u, of wat zou u graag veranderd zien aan de site? Mail uw suggesties naar npalms@umcutrecht. Terug naar waarom u deze site opzocht...? U wilde natuurlijk meer weten over Oelly 's-farm en wat er allemaal aan spannende dingen zijn gebeurd....Laten we zegen dat u nog niets gemist heeft. Na de winterperikelen zijn alle herstellings-werkzaamheden uitgevoerd en is het voorjaar ook de tijd van vernieuwing. Binnen zeer korte tijd kan u die vernieuwingen komen bewonderen op onze opendag.

Lentevlinders

Geschreven door Webmaster op . Gepost in 2011

Hallo beste hondenvrienden,

Hebt u ook al de eerste lentevlinders in de buik? Oelly's Farm en zijn hele team natuurlijk ook, alleen is het bij ons meer het jeukgevoel in de handen om eindelijk te beginnen aan de traditionele lente-schoonmaak. Want ja, we bereiden ons nu natuurlijk al weer voor op de komende zomer. Het hoogseizoen voor ons en dat hebben we al geweten.

Boekingen voor deze periode zijn de laatste weken al heel vlot binnen gelopen en voor late beslissers lijkt het nu al bijna niet meer mogelijk om een plekje in te palmen voor uw viervoeter. We hebben veel geleerd tijdens de zomer van 2010, in die zin dat we ons echt beperken tot de reële plaatsen die we hebben voor de opvang. Vorig jaar hadden we vaak in laatste instantie nog wel een baasje die (te) laat nog een plekje zocht en ja om de klanten te plezieren zoeken we dan wel een uitweg en met een beetje schipperen valt er dan nog wel iets te regelen. Om de kwaliteit te waarborgen, kan dit echt niet meer en geldt vanaf nu de regel ''Vol is Vol'' .We kunnen zo de zorgen optimaliseren en dat komt jullie uiteindelijk toch ten goede niet?!

Uitgroeien tot een vaste waarde in de Vlaamse hondenhotels.

Geschreven door Webmaster op . Gepost in 2011

Beste klanten en hondenliefhebbers,

Sta me toe om jullie eerst en vooral, namens het hele team van onze farm, een gelukkig 2011 toe te wensen. We wensen jullie veel liefde en geborgenheid samen met jullie huisdieren. Koester ze want ze zijn de moeite waard!! Het klinkt erg ouderwets en misschien beladen, maar zo voel ik het als die-hard hondenfreak ook aan. Afgelopen week heb ik nog maar eens kunnen ervaren, wat je van een dier kan terug krijgen als je er maar de nodige aandacht aan besteed.

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom