JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Nazomer-terras

Geschreven door Webmaster. Gepost in 2010

Hallo allemaal,

Het heeft een tijdje geduurd, maar hier volgt weer een maandelijkse update vanuit Oelly’s Farm. Ik heb zelf net genoten van een mooie vakantie in de Oostenrijkse bergen en hoop dat jullie ook allemaal een leuke vakantie achter de rug hebben. Of voor diegene die nog moeten vertrekken… heel veel plezier!!!

Na 10 jaar zonder vakantie ben ik zelf nog eens de natuur in getrokken. Naast het uitzicht op gletsjers, meren… heb ik alpenmarmotten (foto) en steenbokken mogen bewonderen; maar de aard van het beestje komt ook in vakantietijd naar boven en dan moet ik toch weer een paar foto’s nemen van de honden die ik onderweg ben tegen gekomen. Zo zie je mij hier aan de Rifflesee met Maya (foto). Of wat vinden jullie van deze 2 schattige Berner Sennen honden, die ik na een lange wandeling tegen kwam. Ik had gehoopt dat ze een tonnetje met wat drank om hun nek hadden, maar helaas… het bleef bij een knuffel en een likje. Ja ik vergis me natuurlijk, die met dat tonnetje met de befaamde Schnapps, dat zijn St Bernards natuurlijk.

Ons pension was natuurlijk niet gesloten, in tussentijd waren Ivo en Eppie natuurlijk nog altijd druk in de weer om het de gasten naar hun zin te geven; en die waren er voldoende hoor, want het draaide hier op volle toeren. En naast de gewone alledaagse verzorging, hadden we ook de eer om voor iets bijzonders te zorgen. Diesel, een Duitse dog, kwam bij ons op verlof terwijl zijn baasjes hun huwelijk vierden. Niks bijzonders denken jullie dan. De naaste familie van het gelukkige paar had ons echter gevraagd om Diesel een beetje op te smukken. Als grote verrassing mocht Diesel dan opdraven met de ringen in een popje dat hij in zijn muil droeg. Zie de bijgevoegde foto. Traantjes van geluk waren natuurlijk het logische gevolg….. En voor ons de moeilijke opgave om Diesel weer aan zijn verstand te brengen dat hij niet mocht blijven en met Ivo weer mee terug moest naar het pension. Maar eind goed, al goed. Diesel wacht hier rustig bij ons af op de terugkeer van zijn beide tortelduifjes.

Verder vragen jullie je waarschijnlijk af wanneer ons befaamde terras nu eindelijk zal openen. Het zal een nazomer-terras worden, want aanstaande zondag zal “Chez Rex” eindelijk van start gaan. Dat betekent dat u bij ons elke zondag bij droog weer terecht kan voor een lekker drankje met taart. En vooral; het is de bedoeling dat het een sportief uitje wordt, want uiteindelijk is ons terras bedoeld voor diegenen die een fikse wandeling hebben gemaakt in onze buurt. Nee…. Voor alle duidelijkheid, iedereen is van harte welkom en dit uiteraard met hond.

Zo, we hopen jullie massaal te mogen ontvangen. Tot binnekort!!!!

Niki Palms - Oelly’s Farm

 

 

 

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom