JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Iedereen een fijne vakantie toegewenst.

Geschreven door Webmaster. Gepost in 2010

Hallo iedereen,

Laat me eerst en vooral beginnen met iedereen een fijne vakantie toe te wensen. Het weer is alvast goed.... en de rest daar zorgt ieder zelf wel voor.

Voor ons is 1 juli ook de start van het hoog-hoogseizoen. Ja u leest het goed, dit is geen taalfout. Oelly´s farm zal de aankomende weken heel wat gasten ontvangen en we zijn er klaar voor.

Er is echter ook iets wat jullie zelf kunnen doen en dan met name de mensen die een wat oudere hond bij ons achter laten. Besef heel goed dat, ondanks al onze inspanningen een ouder dier meer moeite heeft met afkoelen bij deze temperaturen. Geef ons daarom de nodige informatie die we nodig hebben. Ik heb het dan niet alleen over de medicijnen die uw hond eventueel gebruikt, maar ook of deze gewoon is om ook in warme omstandigheden buiten te zitten. Graag zoeken we samen naar gepaste oplossingen om het ook voor deze dieren draaglijk te houden. Voor honden ouder dan 10 jaar maken we dan ook vanaf nu een ander contract op (zie onze voorwaarden). Dit laatste omdat we de laatste weken al een aantal keer voor onaangename verrassingen hebben gestaan.

Ook onze eigen Rex heeft nu zijn eigen grote speeltuin, een verblijf van maar liefst 25 vierkante meter, lekker in de schaduw. Dat maakt dat we nu weer een extra plekje vrij hebben voor onze gasten.

Voor de rest, herinner ik jullie nog eens aan de mogelijkheid die er nu ook is om op zondag bij ons op het terras te komen genieten van een lekker drankje en taart. Naast badmeester is ivo dus ook af en toe kelner. Je staat versteld van wat hij allemaal kan he.

Zo, hou het hoofd koel en geniet er van.

Groetjes,

Niki Palms

 

 

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom