JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Onze derde Open Deurdag

Geschreven door Webmaster. Gepost in 2010

Hallo beste mensen,

Afgelopen zondag liep onze farm aardig vol met geïnteresseerden, vrienden en klanten. Fijn dat jullie zo massaal zijn gekomen om samen met ons onze derde Open Deurdag te vieren. Om eerlijk te zijn zaten we vol angst af te wachten wat de weergoden dit jaar voor ons in petto zouden hebben.

Afgelopen jaar viel alles letterlijk in het water door enorme onweders en dat zat er nu ook aan te komen toen om 13u30, net toen we alles helemaal hadden opgezet, de hemelsluizen helemaal open gingen. Gelukkig bleef het bij die ene bui en kwam daarna het zonnetje weer vrolijk te voorschijn en ook het zonnetje op de gezichten van Ivo en Eppie, die al dagen bezig waren met de nodige voorbereidingen.

Al snel kwamen de eerste mensen opdagen en konden we er dankzij het enthousiasme van iedereen toch een leuke namiddag van maken. Onze buurman Johan Bellis zorgde voor het nodige entertainment met muziek en Patje gaf enkele leuke demonstraties. Echter op een gegeven moment hield ikzelf mijn hart vast, zijn hond weigerde enkele commando´s en stond stokstijf gedurende enkele minuten te plassen op ons grasperk. Niet dat dat zo erg is , maar ik dacht dat het beestje een zonneslag zou hebben gekregen , ware het niet dat zijn hond al enkele maanden prostaatproblemen heeft. Dat verklaart dus alles. Helaas werden we wel geconfronteerd met de afzegging van onze tweede geplande demonstratie waarbij pakwerk centraal zou staan. Jammer want dat is meestal erg spectaculair. Maar om een of andere reden stuurden ze hun kat.

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een winnaar van ons Bongo-arrangement om met je eigen hond te genieten van een weekendje weg. Dit jaar werd onze winnares Mevr.Knapen Vivianne met haar hond Akke (zie foto). Wij hopen dat ze een paar leuke dagen beleven en stiekem hopen we ook op een kort verslagje met een paar foto´s voor op onze website.

Moe maar voldaan konden we rond 18u30 terug kijken op een geslaagde dag en werden we nog verrast door een bezoekje van Sander en Birgit van de plantage. Uiteindelijk was het bijna 22u toen we eindelijk konden starten met het voeren van alle gasthonden die bij ons verbleven. Ook zij hadden natuurlijk een bewogen dag achter de rug, met ´s morgens vroeg al een lange en stevige wandeling met Niki en daarna het zien van zoveel honden. Je beseft op zo een moment dat het gewoon een dankbare en zalige job is, om deze schatjes, want dat zijn het meestal, te kunnen verzorgen.

Graag wil ik langs deze weg ook nog een aantal mensen bedanken, want zonder hun zouden we er niet in geslaagd zijn om deze dag vlekkeloos te laten verlopen. Rene en Sabine voor de bediening en de algemene hulp. Yves voor het leveren van de wijn en de tafels en natuurlijk het onderhoud van onze grote tuin, die echt prachtig is geworden. Verder, Jo voor de hondenvoeding samen met Europremium. Onze enthousiaste buren voor het entertainment en de heerlijke aardbeien. En last but not least jullie allemaal, voor jullie vertrouwen in ons.

Tot binnenkort,

Niki Palms

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom