JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Uitnodiging opendeurdag

Geschreven door Webmaster. Gepost in 2010

Zondag 06-06-2010 3de opendeurdag bij:

“Oelly’s-Farm”

Hallo allemaal,

Oelly´s Farm bestaat dit jaar alweer 3 jaar en dat moet gevierd worden.

Op 6 juni e.k. nodigen we jullie dan ook van harte uit om eens achter de schermen van ons pension te komen kijken. Onze jaarlijks opendeurdag, net voor de start van het zomerseizoen wordt zo een echte traditie.

Ook deze editie wordt weer een feest waarbij we weer wat randanimatie voorzien in de vorm van een aantal demonstraties met onder andere gehoorzaamheid en agility. Verder is er deze keer ook live-muziek en natuurlijk voor de lekkerbekken een feestelijk aperitief met wat lekkers erbij geserveerd. We vergeten ook nu onze viervoeters niet en voor hen is er zoals altijd ook weer een leuk pakketje met wat voeding en een leuke verrassing om mee naar huis te nemen als aandenken. Dit dankzij onze huisleverancier Europremium.

Een dag ook om uw gastheren Eppie, Ivo en Niki wat beter te leren kennen en wie weet heeft u nog wel een vraag over onze werking, of wil u gewoon eens komen kijken hoe onze faciliteiten er uit zien en hoe we onze gasten in de watten leggen. We kijken er alvast naar uit en hopen jullie weer massaal te mogen begroeten, dit vanaf 14u tot 18u.

En dat is nog niet alles, we verloten ook weer een Bongo-bon voor een weekendje samen met je partner, ook je hond mag uiteraard mee en wordt net als jullie in de watten gelegd.

Overbodig om te zeggen dat thuisblijvers ongelijk hebben. We hopen jullie dan ook massaal te mogen ontvangen bij ons in de kortessemstraat 28.

Tot dan ,

Uw hondenpension Oellys´s Farm.

Als het even kan zouden wij het fijn vinden, om praktische redenen, vooraf iets te vernemen over je komst. Dit kan via telefoon op het nummer 012-264450 of via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noteer ook in jullie agenda:

• Vanaf zaterdag 03-07-2010 zal iedere zaterdag en zondag ( bij droog weer!) ons terras openstaan voor wandelaars met of zonder hond. Wij zorgen ervoor dat er elk weekend een nieuwe wandeling wordt bewegwijzerd van 5 à 10 km. Vooraf of nadien kan je dan genieten van een streekbiertje of van een heerlijke tas koffie met een stuk echte Limburgse vlaai. Ook je viervoeter komt aan zijn trekken met een heerlijke kom fris water en een snoepje erbij.

• Zondag 26-09-2010 gaat weer de Sint Hubertus viering door op onze terreinen. De openlucht eucharistieviering en dierenwijding vangt aan omstreeks 14.00 uur opgeluisterd door het Nederlands jachthoornkorps. Na de viering is er weer een kunst en streekproducten markt waarop nu reeds een 15-tal standhouders zijn ingeschreven.

 

 

 

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom