JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Nazomer-terras

Geschreven door Webmaster op . Gepost in 2010

Hallo allemaal,

Het heeft een tijdje geduurd, maar hier volgt weer een maandelijkse update vanuit Oelly’s Farm. Ik heb zelf net genoten van een mooie vakantie in de Oostenrijkse bergen en hoop dat jullie ook allemaal een leuke vakantie achter de rug hebben. Of voor diegene die nog moeten vertrekken… heel veel plezier!!!

Iedereen een fijne vakantie toegewenst.

Geschreven door Webmaster op . Gepost in 2010

Hallo iedereen,

Laat me eerst en vooral beginnen met iedereen een fijne vakantie toe te wensen. Het weer is alvast goed.... en de rest daar zorgt ieder zelf wel voor.

Voor ons is 1 juli ook de start van het hoog-hoogseizoen. Ja u leest het goed, dit is geen taalfout. Oelly´s farm zal de aankomende weken heel wat gasten ontvangen en we zijn er klaar voor.

Onze derde Open Deurdag

Geschreven door Webmaster op . Gepost in 2010

Hallo beste mensen,

Afgelopen zondag liep onze farm aardig vol met geïnteresseerden, vrienden en klanten. Fijn dat jullie zo massaal zijn gekomen om samen met ons onze derde Open Deurdag te vieren. Om eerlijk te zijn zaten we vol angst af te wachten wat de weergoden dit jaar voor ons in petto zouden hebben.

Afgelopen jaar viel alles letterlijk in het water door enorme onweders en dat zat er nu ook aan te komen toen om 13u30, net toen we alles helemaal hadden opgezet, de hemelsluizen helemaal open gingen. Gelukkig bleef het bij die ene bui en kwam daarna het zonnetje weer vrolijk te voorschijn en ook het zonnetje op de gezichten van Ivo en Eppie, die al dagen bezig waren met de nodige voorbereidingen.

Uitnodiging opendeurdag

Geschreven door Webmaster op . Gepost in 2010

Zondag 06-06-2010 3de opendeurdag bij:

“Oelly’s-Farm”

Hallo allemaal,

Oelly´s Farm bestaat dit jaar alweer 3 jaar en dat moet gevierd worden.

Op 6 juni e.k. nodigen we jullie dan ook van harte uit om eens achter de schermen van ons pension te komen kijken. Onze jaarlijks opendeurdag, net voor de start van het zomerseizoen wordt zo een echte traditie.

Ook deze editie wordt weer een feest waarbij we weer wat randanimatie voorzien in de vorm van een aantal demonstraties met onder andere gehoorzaamheid en agility. Verder is er deze keer ook live-muziek en natuurlijk voor de lekkerbekken een feestelijk aperitief met wat lekkers erbij geserveerd. We vergeten ook nu onze viervoeters niet en voor hen is er zoals altijd ook weer een leuk pakketje met wat voeding en een leuke verrassing om mee naar huis te nemen als aandenken. Dit dankzij onze huisleverancier Europremium.

Een dag ook om uw gastheren Eppie, Ivo en Niki wat beter te leren kennen en wie weet heeft u nog wel een vraag over onze werking, of wil u gewoon eens komen kijken hoe onze faciliteiten er uit zien en hoe we onze gasten in de watten leggen. We kijken er alvast naar uit en hopen jullie weer massaal te mogen begroeten, dit vanaf 14u tot 18u.

En dat is nog niet alles, we verloten ook weer een Bongo-bon voor een weekendje samen met je partner, ook je hond mag uiteraard mee en wordt net als jullie in de watten gelegd.

Overbodig om te zeggen dat thuisblijvers ongelijk hebben. We hopen jullie dan ook massaal te mogen ontvangen bij ons in de kortessemstraat 28.

Tot dan ,

Uw hondenpension Oellys´s Farm.

Als het even kan zouden wij het fijn vinden, om praktische redenen, vooraf iets te vernemen over je komst. Dit kan via telefoon op het nummer 012-264450 of via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noteer ook in jullie agenda:

• Vanaf zaterdag 03-07-2010 zal iedere zaterdag en zondag ( bij droog weer!) ons terras openstaan voor wandelaars met of zonder hond. Wij zorgen ervoor dat er elk weekend een nieuwe wandeling wordt bewegwijzerd van 5 à 10 km. Vooraf of nadien kan je dan genieten van een streekbiertje of van een heerlijke tas koffie met een stuk echte Limburgse vlaai. Ook je viervoeter komt aan zijn trekken met een heerlijke kom fris water en een snoepje erbij.

• Zondag 26-09-2010 gaat weer de Sint Hubertus viering door op onze terreinen. De openlucht eucharistieviering en dierenwijding vangt aan omstreeks 14.00 uur opgeluisterd door het Nederlands jachthoornkorps. Na de viering is er weer een kunst en streekproducten markt waarop nu reeds een 15-tal standhouders zijn ingeschreven.

 

 

 

Een heus zomers EUROPREMIUM-hondenterras.

Geschreven door Webmaster op . Gepost in 2010

Hallo iedereen,

Door mijn eigen drukke leven in Utrecht zou ik haast vergeten om een nieuwe tekst op onze site te plaatsen. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd erg weinig in Wellen heb doorgebracht en dat het verhaal van deze maand een beetje uit de tweede hand komt. 

Op dit moment ben ik wel een paar dagen aan het genieten van een voor mij verdiende vakantie en dat gevoel van vakantie heb ik ook echt als ik weer eens naar het Zuiden afzak. Terwijl de Hollanders hun kater verdrinken van Koninginnedag is het in Haspengouw weer volop genieten van de natuur die in al haar pracht ontluikt: zo zijn er de talrijke bloesems die eindelijk te voorschijn komen en de dieren die de winter proberen te vergeten en weer actief worden; ook onze tuin is daar weer een mooi voorbeeld van.

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom