JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Blog

Na een periode van grote drukte

op . Gepost in Blog

Hallo beste Oelly's Farm vrienden,

Eindelijk wat tijd om onze site aan te passen. Na een periode van grote drukte is er nu wat meer rust terug gekeerd in onze farm. Moe maar voldaan en gelukkig omdat we weer een groot aantal viervoeters een mooie hondse vakantie hebben kunnen aanbieden bereiden we ons weer voor op het komend herfstverlof.
Zoals ieder jaar na de zomervakantie is onze ervaring weer een stuk rijker geworden en zijn aanpassingen aan onze organisatie een normaal hier opvolgend feit. Zo hebben we weer vastgesteld dat 90% van onze hotelgasten het fijn vinden om meegebrachte manden en/of dekentjes te slopen met alle gevolgen van dien. Daarom hebben we besloten van geen persoonlijke attributen meer aan de honden te geven en enkel onze eigen materialen (hieraan gebeurd er doorgaans niets) te gebruiken. Dus bij deze geen dekentjes, kussens en / of speelgoedjes meebrengen want ze worden door ons gewoon opzij gelegd en niet gebruikt.
Een organisatorisch gegeven wat op bepaalde tijdstippen chaos veroorzaakt is de breng en afhaal tijd. Vandaar dat wij willen vragen aan de baasjes om het brengen zoveel mogelijk te behouden tussen 13.00 en 14.00 uur, niet vroeger of later Afhalen tussen 09.00 en 10.00 uur. Dit zagen we graag van toepassing in de periodes van 15/06 tot 15/09, tijdens het kerst- en paasvakantie en tijdens de herfst en krokus vakantie. Op zondag is ophalen voorzien tussen 09.00 en 10.00 uur en brengen kan in geen geval. En dit het hele jaar door.
We vragen dit omdat we jullie honden zo stressloos mogelijk wensen op te vangen en weer af te leveren. Hun verblijf op een fijne rustige manier te laten verlopen is voor ons prioriteit nummer één en daar gaan we voor. We rekenen dus op jullie begrip voor deze regeling.
Niet nieuw, maar we willen het nog even naar voor brengen is het wassen van jou trouwe viervoeter. Na een fijne hondse vakantie, waarbij ravotten in de speelweide dagelijks op het programma staat, is het niet evident dat jouw vriend nog de properste onder de hondenhemel is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om hem gewassen terug aan jullie te overhandigen. Graag dus een wasbeurt op voorhand te reserveren. De prijs van het wassen bij trimsalon "De Krullebol" ligt tussen de 25 en 35 € naargelang de grootte van de hond en/of de lengte van de haren. Je kan dit best aanvragen via het reserveringsformulier zodat de wasbeurt vooraf reeds kan worden vastgelegd.

Langs deze weg wil ik jullie ook reeds op de hoogte brengen van onze komende activiteiten zodat je jou agenda kunt bijwerken:
• Zaterdag 16 en zondag 17 december "Kerst nocturne" in aanwezigheid van de kerstman.
• Zondag 3 juni 2018 10 jarig bestaan van Oelly's Farm. Dit wordt een spetterend feest voor al de Oelly's Farm Fans met tal van attracties . Dus zeker reeds noteren in jullie agenda om dit feest niet te missen!!!!!!!
• Verder blijft de mogelijkheid bestaan om vanuit onze farm te vertrekken voor een leuke wandeling met jou viervoeter. (vraag ons vrij om verdere info)
• Voor activiteiten van "Het Pioentje" en ons "REX Terras" kan je ons volgen op deze site of op facebook.
Zo dat was het dan voor nu! Tot volgende maand voor een volgende nieuwsbrief,
Het Oelly's Farm Team.

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom