JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Blog

Het jaarlijks weerkerend probleem

op . Gepost in Blog

Hallo beste Oelly's- farm fans,


Een nieuwe maand, dus weer een nieuwe nieuwsbrief (niet altijd waar hé ).
Deze keer wil ik jullie even onderhouden over het jaarlijks weerkerend probleem nl. dit van onze onprettige vijanden de "Vlooien en Teken" . Er zijn een hele reeks van middelen op de markt om onze viervoeter te vrijwaren en/of te verlossen van deze onaangename creaturen. Het zijn echter allemaal chemisch geprepareerde producten die voor en nadelen hebben maar tot heden toch een noodzakelijk kwaad betekenden voor strijd tegen deze parasieten.
Wisten jullie echter dat er ook natuurlijke middelen bestaan om deze onaangename gasten van je hond af te houden, let op: afhouden niet verwijderen als ze reeds aanwezig zijn? Wel "Look" is er zo een van. Het gebruik van look pillen was ons reeds langer bekend even als het versnipperen van een teentje look onder Bobby zijn eten. Nu kwam er op zekere dag een klant van ons opdraven met lookkoekjes die hij zelf bakte. Dit was voor Eppie het signaal om het te gaan uitproberen en te testen op onze eigen honden. Die waren dadelijk in hun nopjes en genieten nu elke dag van hun beloning een zelfgebakken Lookkoekje die door hun stevigheid nog een tweede functie vervullen nl. tandreinigend zoals bv. een dentastix.


Vanaf heden kan je ze bij ons ook aankopen, als je de tijd ontbreekt om zelf te bakken, aan de prijs van 1 € het zakje.

 407833

VERSE KNOFLOOK EN KNOFLOOK PREPARRATEN (LIEVER NIET VOOR KATTEN°)
Verse knoflook helpt niet alleen bij de bestrijding van vlooien; het stimuleert tevens het immuunsysteem, waardoor uw hond infecties beter de baas kan. Ook stimuleert verse knoflook de leverfunctie en helpt het het lichaam bij de ontgifting op celniveau. Verder verlaagt de knoflook het bloedcholesterolgehalte en helpt het soms zelfs om kanker te bestrijden. In heel grote hoeveelheden gevoerd, kan verse knoflook een bepaald soort bloedarmoede veroorzaken. De werking van knoflook tegen vlooien wordt als volgt verklaard: bij een dagelijkse toediening door het voer komt de knoflookgeur na een paar weken in het huidvet. Vlooien hebben hier een hekel aan. Uiteraard werkt knoflook niet tegen vlooien als je de hond wast met een vet-afbrekende shampoo.
Ook knoflook in poedervorm is effectief tegen vlooien, maar minder dan verse knoflook.
Hoewel er producten zijn met knoflook voor katten, moet hier erg voorzichtig mee omgegaan worden. Voor katten is knoflook namelijk veel giftiger dan voor honden.

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom