JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Blog

Die bepaalde pup

op . Gepost in Blog

Beste Oelly's Farm vrienden,

Hier zijn we dan weer en volop in het Krokusverlof. Je kan het alweer raden, we hebben de handen weer meer als vol met onze gasten. Maar klagen doen we zeker niet want dit is ons lang leven. Al die honden om ons heen maakt ons telkens weer opnieuw erg gelukkig. In deze periode is het zelfs nog toffer want we hebben hier een aantal pups onder de gasten die extra aandacht vragen maar daar ook heel veel voor terug geven. Net als een opvang moeder blijven wij zo constant tussen de kleintjes zitten en eigenlijk houd ons dat ook jong .

In verband met die pups wil ik toch weer even de "Aankoop" in de aandacht brengen. Ondanks het zeer goede werk dat geleverd wordt door onze huidige minister van dierenwelzijn blijft de broodfokkerij en de invoer uit het Oostblok een doorn in de ogen van de meeste dierenvrienden. Het is echter zo diep geworteld in de maffiasfeer dat het bestrijden ervan niet eenvoudig is. Daarom nog eens oproep van ons team naar jullie toe: Doe de aanschaf van jouw nieuwe vriend bij een officiële fokker. Deze kan je vinden via de site van Sint Hubertus of via de talrijke rasverenigingen in België. Kies een fokker die MAXIMAAL twee rassen kweekt (liever nog één ras!). Vraag om vader en moeder te zien. Geef je ogen goed de kost, zo kan je reeds veel problemen uitschakelen. Heb je hierna toch nog twijfels maar ben je toch in de ban van "die bepaalde pup" vraag dan raad aan je dierenarts of neem zelfs een expert (dierenarts, gedragstherapeut, hondeninstructeur, ... )mee om naar het dier te gaan kijken. Je geeft beter een paar euro meer uit bij de aankoop van een quasi gezonde pup dan achteraf honderden euro's te moeten afdokken om hem eventueel gezond te krijgen als dit trouwens nog zou lukken. (?).

En nog even dit: bezint eer je eraan begint. Informeer jezelf goed over het gekozen ras. Bekijk grondig de karakter beschrijving van het ras. Doorlicht zelf jou wensen en die van je directe omgeving. Bekijk je eigen accommodatie en ga dan pas op zoek naar de ideale pup.

Oelly's farm wenst je heel veel succes met je zoektocht en daarna veel plezier en geluk met je nieuwe vriend(in).

PS. Klik eens op het Pioentje, misschien heb je interresse!

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom