JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Blog

Nieuwe initiatieven

op . Gepost in Blog

Beste Oelly's Farm vrienden,


Hier zijn we dan weer met wat nieuws over onze farm. De laatste vakantiegangers zijn stilaan huiswaarts aan het keren en alzo wordt het dan ook wat kalmer in ons hotel. Van deze relatieve rust maken we dan ook gebruik om onze nieuwe initiatieven op punt te stellen en uit te werken. Zo zijn de eerste uitstrooiingen een feit sinds enkele weken. Ik moet zeggen dat de terugkeer van enkele trouwe gasten die jammerlijk zijn overleden, goed doet aan ons hart. Alleen het idee al dat ze bij ons de eeuwige rust vinden geeft een super goed gevoel.


Ook ons zomers terras is goed meegevallen. Geen overrompeling maar wel een gezellig heen en weer gaan van mens en dier die bij ons een rustig moment opzochten achter een gezellig drankje met een fijne babbel. Onze openingsuren waren wel nogal chaotisch omdat we nog niet duidelijk de goede draai vonden tussen optimaal onze honden verzorgen en de bezoekers op te vangen. Dit zal naar het volgend seizoen wel een duidelijke afbakening krijgen zodat we beide taken optimaal kunnen vervullen en iedere geïnteresseerde weet wanneer je bij ons terecht kunt.
Ons laatste project "Het Pioentje" krijgt ook stilaan vaste vorm. Eppie haar winkeltje staat er en zij is nu zeer ijverig bezig met de gezellige inrichting van het geheel. Dus binnen zeer korte tijd kan je terecht in het Pioentje voor zelf gemaakte zalven, confituren, lekkere likeurtjes, streekproducten, leuke decoratie items, thema bloemstukken enz. Dus ... zeker een bezoekje waard!

Pioentje

Een datum om nu reeds vast te leggen in jullie agenda: 17 en 18 december 2016. : Oelly's farm wordt dan weer ondergedompeld in een gezellige Kerstsfeer met op zaterdag avond de komst van de enige echte Kerstman met zijn Kerstvrouwtje. Zij brengen voor ieder aanwezig kind een leuke verrassing mee en zullen al de vragen van de kleintjes over hun leven voor- tijdens en na de Kersttijd ludiek beantwoorden. Op zondag kan je dan komen genieten van een heerlijk worstenbrood ontbijt tijdens een Kerstconcert door een klassiek ensemble. Beide dagen zal er een tentoonstelling van oude Kerststallen te bewonderen zijn die afkomstig zijn uit de privé verzameling van bloemist Dominique van De Vier Seizoenen in Borgloon.


Zo tot de volgende zou ik zo zeggen en dat we jullie weer gauw mogen ontvangen in onze farm.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom