JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Blog

De vakantie is weer voorbij

op . Gepost in Blog

Hallo beste Oelly's Farm vrienden,


Voor de meeste onder jullie is de vakantie weer voorbij en staan de dagelijkse werkzaamheden weer voor de deur. Anderen zijn nog in blijde verwachting want de maand september is bij ons nog een zeer drukke maand of met andere woorden er zijn nog gelukkigen die mogen vertrekken op verlof.
Des ondanks hebben wij, ook met de drukte, toch ons terras open gesteld voor baas en hond die willen genieten van de aangename sfeer hier bij Oelly's Farm of zij die na een fikse wandeling hier even tot rust willen komen met een lekker biertje of een andere frisdrank. En we mogen zeggen ... het draait goed.
Er is ook nog een nieuwigheid die we jullie willen aanbieden. Op vraag van enkele klanten hebben wij een strooi weide op punt gesteld. De bedoeling hiervan is dat we jullie een plaats willen aanbieden waar je jou lieveling bij overlijden en bij crematie kan uitstrooien en waarvan je zeker kan zijn dat het blijvend verzorgd zal worden en waar je naar eigen wens hem of haar kan komen bezoeken in alle rust. Er is naast een herinneringsbeeld een totem aanwezig waarop iedere hond zijn eigen naamplaatje met geboortedatum en overlijdensdatum wordt aangebracht. Ieder jaar op Wereld Dierendag, zal er een herdenkingsmis in openlucht plaats vinden ter nagedachtenis aan de overleden viervoeters. Deze mogelijke service wordt gratis aangeboden aan de klanten van onze farm.

Totem1

Totem2

Zo dat is dan weer het laatste nieuws vanuit Wellen. Volgende maand zijn we er weer met meer nieuws maar onderwijl wensen we jullie allen een frisse nieuwe arbeidsstart en voor hen die nog op verlof vertrekken, een fijne vakantie en geniet er maar van.


Groetjes,
Het Oelly's Farm Team

 

AMICITIA het crematorium.
www.amicitia.be

Amicitia

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom