JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Blog

Getroffen door een groot onweer

op . Gepost in Blog

Beste Klanten,

De nacht van 23/06/2016 bracht niet alleen het droeve nieuws van een Brexit. Tevens werd Wellen getroffen door een groot onweer met bijbehorende valwind, ook Oelly’s-Farm deelde in de klappen. De schade in onze omgeving is enorm en nu pas beseffen we wat er had kunnen gebeuren. Inderdaad…’’kunnen’’ want het geluk was toch nog een beetje aan onze zijde. Een enorme populier heeft ons tuinhuis op een haar na gemist en bijgevolg kunnen we gelukkig zeggen dat al onze gasten ongedeerd zijn gebleven. Ook dankzij de enorme inzet van Eppie en Ivo werd er in de uren daarna hard gewerkt om alles terug een beetje schoon te maken zodat de ergste hinder voorbij is en het dus voor onze gasten niet van invloed zal zijn. Dit doet ons natuurlijk ook beseffen hoe kwetsbaar we worden door alsmaar in te grijpen in onze natuur en ons klimaat.
Via deze weg willen we ook de gemeente en onze buren bedanken voor alle hulp die ze hebben geboden bij het opruimen. Dit toont nog maar eens aan dat ons dorpje heel bijzonder is! Solidariteit ten top!
Jullie als klanten zullen gelukkig geen hinder ondervinden, integendeel jullie mogen er 100% van overtuigd zijn dat we ten alle tijden alles over hebben voor onze viervoeters.
Tot binnenkort en hopelijk met beter weer!

Groetjes,

Team Oelly’s Farm

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom