JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Blog

We verwelkomen de lente in onze farm

op . Gepost in Blog

Hallo beste Oelly's Farm vrienden,


Eindelijk kan ik de lente verwelkomen in onze farm en is de drive weer daar om jullie op wat nieuws van hier te trakteren. Na de drukte van het Paasverlof is het enkele weken relatief rustig geweest. We hebben wel steeds een aantal gasten (o.a. door opnames in het ziekenhuis van hun baasjes, jammer genoeg) maar de echte drukte is er even uit geweest. We hebben echter niet stil gezeten en onze tijd gebruikt voor een grondige lenteschoonmaak in de verblijven van onze viervoeters. Je mag er dus zeker van op aan dat ze in de komende verlof dagen weer kunnen logeren in kraaknette "Kamers".

rsz 1ivo palms 004ivo palms 006ivo palms 010ivo palms 007


Maar niet alleen poetsen stond er op ons programma, we hebben ook gebrainstormd over verdere activiteiten binnen ons farmgegeven. Zo kunnen jullie vanaf 1 juni e.k. genieten van een frisse pint of van een heerlijke tas koffie met of zonder een stukje taart op ons opengesteld "REX TERRAS". Van hieruit kan je dan een van onze uitgestippelde wandelingen maken in het mooie Haspengouwse landschap . Na de wandeling kan jou viervoeter zich dan nog tegoed doen aan de voorziene doggybar op ons terras.


ivo palms 011ivo palms lente 2016 001


Verder kan iedere hondenliefhebber gebruik maken van onze tuin om een foto reportage te maken voor om het even welke gelegenheid: communie, huwelijk, huwelijksverjaardag, verjaardag van de hond enz. Er kan zelfs gezorgd worden voor een fotograaf en voor een kleine receptie. Tevens is het mogelijk voor kunstenaars om gebruik te maken van ons park als decor voor een vernissage of tentoonstelling. (in de maanden juli en augustus zijn deze aktiviteiten echter niet mogelijk door de drukte in het pension!)

ivo palms lente 2016 006


Je kan zien ... we zitten heus nooit stil en broeden steeds op nieuwe ideeën om onze farm ten dienste te stellen van de hondenliefhebbers uit de regio.


Groetjes,
Het Oelly's-Farm Team

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom