JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Blog

Eppie's Creaties

op . Gepost in Blog

 

Beste Oelly's Farm vrienden,

Ja, het is al zover het eerste blad van de kalender 2016 is alweer omgedraaid. Wat gaat het toch ontzettend snel. Het carnavalverlof klopt aan de deur en Valentijn staat ook al te trappelen om zijn feestdag te vieren. Redenen genoeg voor Eppie om onze farm weer aan te passen aan het thema van deze ogenblik.

Valentijn4Valentijn5

Valentijn7Valentijn6

Valentijn1

Onze prachtige overkapping, een constructie van SR ramen en deuren Herestraat 66 te 3721 Kortessem, is voor haar een welgekomen decor om haar creaties aan te brengen zoals je hierboven kan zien. In ieder geval ze brengt mens en dier telkens weer opnieuw in de juiste mood van het seizoen.

Dat doet er ons aan denken dat het weerom een drukke tijd wordt in onze farm want velen onder jullie gaan weer een poging ondernemen op de latten of zoeken al de warmte op in het zuiden. Voor ons betekend dat weer dat wij op jullie viervoeters mogen passen. En dan doen we zo als altijd met liefde en volle overgave. Iedereen kent onderwijl onze slagzin al: " Een fijne vakantie voor de bazen = een leuke tijd voor de hondjes." Iedereen gelijk voor de wet zegt Bobby en gelijk heeft hij/zij.

En na deze intens periode moeten we ons al stilaan opmaken voor de volgende nl. de Paasvakantie. Hopelijk kunnen we dan al volop genieten van een aangenaam lente zonnetje. Het zou het leven op en rond onze farm in ieder geval nog een stuk aangenamer maken.

Ik wil jullie bij deze reeds aankondigen dat ons Eppie de intentie heeft om jullie de mogelijkheid te geven om mee te genieten van haar fleurige hobby. Vanaf begin maart zal je bij ons kleine leuke bloemstukjes kunnen verkrijgen en/of bestellen aan zeer democratische prijs. Hierover ga je meer vernemen in de volgende nieuwsbrief. Tevens gaan we je dan ook informeren over nieuwe work shops met en rond honden in het voorjaar 2016.

Tot dan en nog een prettig krokusverlof voor iedereen.

Valentijn2Valentijn3

 

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom