JP Hope - шаблон joomla Авто
slide 2

Ons Gastenverblijf

We hebben er bewust voor gekozen om dit kleinschalig te houden. We nemen dan ook ruim de tijd voor de verzorging van uw hond

slide 3

Ons trainingscentrum

Dit onderdeel van Oelly's farm heeft als doel individueel te trainen met baas en hond om een zelfstandige, harmonieuze samenwerking te bekomen tussen beiden. Hier voor maken we gebruik van de "Fluister en luister" methode

Blog

De allerbeste wensen voor jullie en het hele gezin

op . Gepost in Blog

 

Beste hondenvrienden en sympathisanten van Oelly's Farm,


Bij deze de allerbeste wensen voor jullie en het hele gezin, dat 2016 al uwe wensen mag vervullen. Voor onze viervoeters wensen we een super hondsjaar met veel hondsgeluk en weinig of geen opgelegde menselijke eigenschappen.
Jullie weten al stilaan dat dit ons stokpaardje is en daarom nog eenmaal " Behandel jou trouwe vriend a.u.b. als hond en niet als mens. Jij wordt toch ook niet graag als hond behandeld hé." Laat dit gelden als goede voornemen voor 2016 je viervoeter zal je hiervoor heel dankbaar zijn!
Ik heb wel nog triestig nieuws om het jaar te starten want drie van onze trouwe klanten hebben ons verlaten in de maand december. Trufa (Catalaanse herder), Diesel (Duitse Dog) en Angel (Vlinderhondje) hebben helaas het aardse leven verlaten en vertoeven nu samen in de hondenhemel. Voor hun baasjes wil ik nog het volgende meegeven als enige troost: jullie hebben alles gedaan om hen een mooi leven te schenken en ieder van u is daar aardig in geslaagd waarvoor dank in hun naam.

Echter het leven gaat door en na de drukte van de eindejaarsfeesten is ons pension toe aan een grote poetsbeurt. De prachtige versieringen waar Eppie telkens voor zorgt moeten spijtig genoeg en met enige weemoed weer verdwijnen. Echter niet getreurd want ze is al stilaan naar het volgende thema "Valentijn" toe aan het werken. Het mag wel eens even gezegd worden dat de moeder van onze roedel er telkens in slaagt om onze farm om te toveren tot een prachtig gegeven aangepast aan het thema van het moment, waarvoor we haar ontzettend dankbaar zijn. De positieve opmerkingen van onze klanten stimuleren haar telkens weer opnieuw om haar creativiteit ten volle te laten botvieren. Haar inspiratie hiervoor scherpt ze op regelmatige basis aan door workshops te volgen bij Jocelyn Vangeel van " De Pluktuin " in Kortessem. Het is de ideale place to be om de knepen van de bloemsierkunst onder de knie te krijgen. Even terzijde niet alleen de workshops zijn klasse maar ook " De Pluktuin" als vakantieverblijf is zeer zeker een aanrader voor wie rust en vrede zoekt in ons prachtige Haspengouw. (zie website www.de-pluktuin.be )

Dit gezegd zijnde vliegen we er weer stevig in om ons voor te bereiden op de volgende drukte, het krokusverlof en daarna het Paasverlof. De grote clash volgt dan in de maanden juli en augustus ( het bouwverlof is nu reeds volledig volgeboekt!)


Zo tot volgende maand met dan weer meer nieuws.


Het Oelly's Farm Team.

Luchtfoto

Contacteer Ons

Wens je verder op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

  • Adres: Kortessemstraat 28, 3830 Wellen
  • Telefoon: (012)26.44.50
  • Fax: (12)26.44.50
  • Email: info[at]oellysfarm.be

Banner Logo Buttom